Skip to main content

Okkenbroeksfeest 2024

Het is bijna zo ver, nog een klein maandje wachten en dan begint de 66e editie van het Okkenbroeks Feest. Ook dit jaar beloofd het een knetterend feest te worden met activiteiten voor jong en oud en spetterende optredens. Daarnaast staat het terrein natuurlijk vol met diverse attracties, een groot opblaasvoetbalveld en eetgelegenheden om je het hele weekend te kunnen vermaken.

Vrijdag 5 juli 2024

09:30 uur Kinderochtend

We beginnen het Okkenbroeks Feest traditie getrouw op vrijdagochtend met de Kinderochtend voor alle basisschoolkinderen en peuters vanaf 3 jaar.

15:00 uur Bingo

Om 15:00 uur is het tijd voor de Bingo! Voor jong en oud wordt er een bingo georganiseerd met prachtige prijzen. Voor de jeugd is er een bingo op het terras en voor volwassenen in de tent.

Deelname is €2,50 voor kinderen (incl. ranja) en €5,- voor volwassenen (incl. koffie/thee). Bij de deur te betalen.

Entree vanaf 14:30 en we starten om 15:00 uur.

Na de bingo gaat de poffertjeskraam open voor overheerlijke poffertjes.

19:45 uur Revue

Natuurlijk is er ook dit jaar een geweldig optreden van de Revue. De tent gaat open om 19:15 uur en om 19:45 begint de voorstelling.

Entree is €7,50 voor volwassenen en €5,- voor basisschoolkinderen. Aan de deur te voldoen.

22:00 uur 100% Powerband

Ook dit jaar mag een spetterend optreden van de 100% Powerband niet ontbreken. Na de revue hebben we een half uurtje pauze om op te bouwen en dan gaat het optreden rond 22:00 uur beginnen. De entree is helemaal gratis!

01:00 uur Noar huus

Zaterdag 6 juli 2024

10:00 uur Optocht

We beginnen de zaterdagochtend met de optocht door het dorp en omgeving. Vanaf 10:00 uur stellen de deelnemers zich op en om 10:30 vertrekt iedereen vanaf het feestterrein.

Om 12:00 uur is iedereen weer terug op het feestterrein voor de prijsuitreiking en gaan we poffertjes eten.

Meld je vooraf aan om mee te kunnen doen aan de optocht. Het meest makkelijk is het als je dit formulier invult. Je mag ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het papieren formulier uit het boekje inleveren bij Sebastiaan (Oerdijk 125).

14:00 uur Vogelschieten

Zaterdagmiddag gaan we vogelschieten in twee groepen. Een voor jeugd van 6 to 16 jaar en voor iedereen vanaf 16 jaar.

Meld je snel aan want vol = vol!

Kosten voor de jeugd zijn 1 munt en €7,50 voor iedereen vanaf 16 jaar.

Aanmelden kan via het online formulier, per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het papieren formulier uit het boekje in te leveren bij Sebastiaan (Oerdijk 125).

Let bij je aanmelding op dat je in de juiste groep zit!

17:00 uur BBQ

Zaterdag staat er vanaf 17:00 uur een heerlijke BBQ voor ons klaar verzorgt door Dennis, Lars en Siebren.

Hier wil je natuurlijk bij zijn. Daarvoor is aanmelden wel noodzakelijk en doe dit uiterlijk 21 juni!

De kosten voor dit heerlijks zijn €15,- per persoon en €7,50 voor basisschoolkinderen.

Opgeven kan via het online formulier, per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het papier formulier uit het boekje.

21:00 uur The Green Monkeys + DJ Tijn en Rick

Vanaf negen uur zetten The Green Monkeys de bol op stelten. The Green Monkeys zijn een eigenzinnig stel muzikanten die niet te vergelijken is met een coverband zoals je die gewend bent! 

Een spetterende show van Rock & Roll hits en klassiekers.

Kaartjes koop je alvast hier voor €8,50 per persoon of aan de deur. Aan de deur betaal je iets meer, €10,- per persoon.

01:00 uur Noar Huus

Het zit er weer op voor vandaag. Zondag gaan we verder.

Zondag 7 juli 2024

10:00 uur Kerkdienst

Na dat spetterende optreden van zaterdagavond starten we de zondag met wat bezinning. Vanaf 09:30 uur kan je in de tent terecht voor een kop koffie / thee en om 10:00 uur start de kerkdienst.

11:30 uur Brunch

Van al dat feesten krijg je honger en om die honger te stillen is er vanaf 11:30 een uitgebreid brunch buffet. Dat is meteen een goede bodem voor de rest van de zondag want we gaan knallend het weekend uit.

Voor de brunch vragen we wel om je aan te melden. Doe dat uiterlijk 29 juni want anders vis je achter het net. Aanmelden kan online, via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met het papieren formulier uit het programmaboekje.

Kosten voor al dat lekkers zijn €15,- per persoon voor volwassenen en €7,50 voor basisschoolkinderen.

13:00 uur Activiteiten

De zondagmiddag is gevuld met verschillende activiteiten. Zo is er om 13:00 uur een demonstratie van Politiehonden en om 15:00 uur kan je op de bierfiets of meedoen met een stormbaanspel.

16:00 uur Greenlight en DJ Nilsound

We sluiten het weekend af met een optreden van de band Greenlight en DJ Nilsound.

21:00 uur Tot volgend jaar!

Het zit er op. Hopelijk hebben jullie genoten van een prachtig Okkenbroeks Feest en zien we jullie allemaal weer op de editie van 2025.

Het programma is onder voorbehoud van het weer en het krijgen van de nodige vergunning.