Meer info

Oosterhuuzens Dialectkoor

Het Oosterhuuzens Dialectkoor is een mannenkoor dat populaire liedjes zingt in het Oost-Veluws dialect.
De thuisbasis van het koor is het dorp Oosterhuizen, een dorp aan het Apeldoorns kanaal.
Alle liedjes worden in de streektaal gezongen en zijn dialectbewerkingen van bekende Nederlandse of buitenlandse liedjes. Bij sommige liedjes is de tekst en/of de muziek door eigen leden gemaakt.
Door het zingen in het dialect laat het koor een geheel eigen geluid horen en neemt het een unieke plaats in bij de mannenkoren.

Pannenkoekhuis Lettele komt voor ons bakken!

Na de optocht lust jij wel een fijne pannenkoek toch? MMMMMMMM.. Heel blij zijn we dat het Pannenkoekhuis Lettele dit jaar bij ons op het feest wil komen bakken. 

Keuze uit spek, kaas, ui, rozijn en appel voor maar 2 muntjes!  

Menno Herder sluit de revue af.

Na de revue word je nog lang niet de tent uitgeveegd. Want de altijd vrolijke Menno Herder zingt een leuk ‘voor iedereen mee te zingen’ repertoire.

Razend bekend in onze omgeving!

The Rousers

The ROUSERS leveren gegarandeerd een flinke dosis adrenaline. Door onze “Pedal to the Metal” mentaliteit worden uw gevoelens én emoties in een fast train heen en weer geslingerd. Deze ride bestaat of course niet alleen uit gas geven. Stevige, populaire songs worden afgewisseld door meezingers met intieme kippenvelmomenten en dat stopt niet voordat de ride volledig is volbracht.

Holy shit, what an experience!

Kids For Free

Elke leeftijd heeft zo zijn/haar charme. De allerkleinsten, de stoertjes, de zachte meisjes, de peuters, onze tieners en de pubers! Voor alle kids willen we weer wat leuks neerzetten. Hier zetten we alle activiteiten voor je op een rijtje, met als spectaculaire top attractie dit jaar: de BOTSAUTO'S! Samen met - De Kop van Jut - Eendjes Vangkraam – Touwtje Trekken – Groot Springkussen - Ballenbad - Legoblokken – Oud Hollandse Spellen - Schiettent - Zandbak - Draaimolen - Zweefmolen 

Bingo By Betsie en Annette

Voor jong en oud, daarvoor is de vrijdag middag. Betsie & Annet vonden het vorig jaar een leuke succesvolle middag met veel winnaars! Alle leeftijden zijn welkom, vanaf groep 3 kun je al mee doen voor maar 1 muntje. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want om stipt 15.00 uur draait Betsie aan het rad..

Jaarlijkse Kerkelijk Tentdienst

Al jaren lang beginnen we de Kermis zondag met een oecumenische tentdienst. Vroeg uit bed hoeft hiervoor niet. Vanaf 9:30 uur is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken, waarna de dienst om 10.00 uur begint. De dienst heeft een ontspannen karakter. Kinderen, groot of klein, iedereen is van harte welkom. Voor de kleintjes maken we een hoekje waar ze tijdens de dienst kunnen spelen, kleuren of tekenen.

De optocht

Ook dit jaar, lekker laagdrempelig! Een optocht zonder thema. Twijfel niet: sjatter je vriendengroep of buurt, maak een plan en vergeet vooral geen skik te maken tijdens het bouwen van de wagen. Oja, wel even opgeven he!?
Bij Ina Stam: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Muzikale Brunch

De zondag ochtend kun je thuis ontbijten overslaan, je schuift al voor 10 euro aan bij onze jaarlijkse brunch.
Dat wordt weer ouderwets gezellig, brunchen en wakker worden.

Wil je graag mee-brunchen, maar heb je een speciaal dieet? Meld dit dan even aan Marloes Haverkamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Revue

© 2019 Okkenbrooksfeest
Locatie: Oerdijk / Koerselmansweg
Okkenbroek

Voorzitter: Marloes Haverkamp
Tel: 06 1374 34 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontwerp & ontwikkeling | Blinck Media & Webdesign Buro i.s.m. Marloes en Suzanne van De Feestcommissie