Meer info

Menno Herder sluit de revue af.

Na de revue word je nog lang niet de tent uitgeveegd. Want de altijd vrolijke Menno Herder zingt een leuk ‘voor iedereen mee te zingen’ repertoire.

Razend bekend in onze omgeving!

Bingo by Betsie & Annet

Voor jong en oud, daarvoor is de vrijdag middag. Betsie & Annet vonden het vorig jaar een leuke succesvolle middag met veel winnaars! Alle leeftijden zijn welkom, vanaf groep 3 kun je al mee doen voor maar 1 muntje. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want om stipt 15.00 uur draait Betsie aan het rad..

Kids For Free

Ze komen, vallen, rennen, springen, huppelen, lachen, fietsen.. maar willen vooral spelen. Ook de allerkleinsten willen we vermaken door een vernieuwd opblaasbaar haaien springkussen. Natuurlijk weer zoveel mogelijk gratis en zaterdagmiddag een spectaculaire race tegen je vriendjes met het mollenmeppen en de rodeo.

Alle activiteiten op een rijtje: - Lasergamen - De Kop van Jut NEW - Springkussen - Ballenbad - Legoblokken - Zandbak - Draaimolen - Zweefmolen -

Jaarlijkse Kerkelijk Tentdienst

Al jaren lang beginnen we de Kermis zondag met een oecumenische tentdienst. Vroeg uit bed hoeft hiervoor niet. Vanaf 9:30 uur is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken, waarna de dienst om 10.00 uur begint. De dienst heeft een ontspannen karakter. Kinderen, groot of klein, iedereen is van harte welkom. Voor de kleintjes maken we een hoekje waar ze tijdens de dienst kunnen spelen, kleuren of tekenen.

De optocht

De optocht zonder thema. 

Twijfel niet: sjatter je vriendengroep of buurt, maak een plan en vergeet vooral niet te vergaderen over jullie wagen.

Opgeven bij Ina Stam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Muzikale Brunch

De zondag ochtend kun je thuis ontbijten overslaan, je schuift al voor 10 euro aan bij onze jaarlijkse brunch.
Dat wordt weer ouderwets gezellig, brunchen en wakker worden.

Wil je graag mee-brunchen, maar heb je een speciaal dieet? Meld dit dan even aan Marloes Haverkamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Revue

© 2019 Okkenbrooksfeest
Locatie: Oerdijk / Koerselmansweg
Okkenbroek

Voorzitter: Marloes Haverkamp
Tel: 06 1374 34 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontwerp & ontwikkeling | Blinck Media & Webdesign Buro i.s.m. Marloes en Suzanne van De Feestcommissie