FIFA Tournooi voor jong&oud

 

Voetbal is niet alleen voor jongens! Voetbal is voor elke leeftijd, jong of oud, jongen of meisje. We pakken het grootst aan met een prachtig georganiseerd FIFA Tournooi.

Vraag al je vrienden en buren en ga met elkaar de strijd aan. Kom allemaal in je favoriete voetbal tenue, neem je Go Ahead sjaaltje mee en laat zien dat Go Ahead toch in de Eredivisie thuis hoort. Ajax fans en PSV aanhangers, laat je niet op de kop zitten en ga voor de titel van dit FIFA Tournooi!

Tijdstip: Zaterdag 13.00 uur – 17.00 uur
Deelname:    10 euro per persoon en schrijf je in op: http://www.fifatournament.com/okkenbroeksfeest/

Headphone Players & The Guilty Six

 

The Guilty Six: Met een energieke show laten ze je schaamteloos losgaan op de bekendste pleasures aller tijden. Geen enkele plaat en dansvloer is meer veilig! De plaatjes die jij zo mee schreeuwde onder de douche of in de auto hoor je allemaal zaterdagvond!

Headphone Players: Ze zijn niet zomaar een beginnend dj duo meer, deze 2 dj’s zijn momenteel overal te vinden. Bij Boode op zondag, verjaardagsfeesten en grote tentfeest!
Wie zijn de gasten eigenlijk? Het DJ Duo bestaat uit 2 Heetense DJ’s genaamd Milan Blom en Clavin Klein Overmars. Ze draaien niet alleen de laatste nummer maar maken zelfs zelf muziek!
Kijk op http://soundcloud.com/headphone-players

Tentdienst

 

Al jaren lang beginnen we de Kermis zondag met een oecumenische tentdienst.
Vroeg uit je bed hoeft hiervoor niet. Vanaf 9.30 uur is er gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te komen drinken, waarna de dienst om 10.00 uur begint.
De dienst heeft een ontspannen karakter en wordt net even iets feestelijker dan een gewone dienst. Kinderen, groot of klein, iedereen is van harte welkom. Voor de kleintjes maken we een hoekje waar ze tijdens de dienst kunnen spelen, kleuren of tekenen.

Na de dienst kan iedereen aanschuiven bij de elk jaar weer ‘populaire brunch.’
Locatie:          Feesttent
Tijdstip:          Zondag al vanaf 09.30 uur

Muzikale Brunch met 'De Hoolter Deerns'

 

Na de tentdienst of net heerlijk uitgeslapen, dan is het daarna tijd om te genieten van het brunchbuffet. Dat is nu een goed begin van de zondag! Een uitgebreid buffet met lekkere  broodjes, croissants, diverse belegsoorten, eitje en natuurlijk verse jus, maar een kopje koffie mag natuurlijk ook! Wilt u graag mee-brunchen, maar heeft u een speciaal dieet? Ook hier houden we rekening mee, meld dit dan even aan Elian de Kleine (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De deerns uut Hoolten komen dit jaar voor de muzikale omlijsting van de brunch naar Okkenbroek. De Hoolter Deerns”  is een entertainment koor met een breed repertoire van dames die uitstralen dat zij samen één passie hebben, zingen! Woorden als vrolijk, spontaan, jeugdig,  lokaal, onverwacht,  zijn dan ook zeker van toepassing. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Dinand Leferink die sinds medio 2013 het koor is komen versterken.

Tijd: Zondag, vanaf 11.00 uur in de feesttent

Een heuze optocht ‘van hier tot ginder’!

 

Met vorig jaar een record aantal wagens, willen we dit jaar tijdens de 59e  editie van het Okkenbrooksfeest die prachtige bonte stoet nog langer zien te maken. Dus, twijfel niet: bedenk een thema, versier een wagen, versier een fiets of versier jezelf en doe mee aan de optocht! Heb je iets bedacht, geef jezelf dan alvast op bij; Ina Stam 06-10316474 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook  op www.okkenbroeksfeest.nl voor het reglement. De optocht, een feest om aan mee te doen én om naar te kijken. 

Let op: de tijd voor opstellen is vervroegd,dit om zo de jury voldoende tijd  te geven om alle prachtige deelnemers te bekijken.

Bekijk hier het regelement van de optocht (PDF).

Opstellen: zaterdag om 9.45-10.15 uur. Vertrek optocht 10.30 uur.

Stef Stuntpiloot komt langs!

 

Wat hebben we met zijn allen genoten vorig jaar van de zon en dit spel! De activiteiten commissie is maanden druk geweest met dit levensgrote Stef Stuntpiloot.
Stef Stuntpiloot is het welbekende spel voor jong en oud. Hij stuntelt, stuitert, duikt en kan zelfs kop rollen!
Met Stef in ons gezelschap wordt het gegarandeerd weer een hilarisch succes!

Op het moment dat Stef langs jouw kippenhok vliegt, moet jij jouw kippen beschermen tegen het stuntvliegtuigje van Stef. Druk op tijd op de arm zodat Stef weer omhoog vliegt en jouw kippen daardoor mist. Probeer hem zo te lanceren dat de kippen van je buurman of buurvrouw sneuvelen. Ben jij dit jaar de beste piloot en leven jouw kippen nog terwijl de andere geen meer over hebben. Dan ben jij de winnaar!

Zaterdag 14.00 uur

Junior Dance

 

Zondagmiddag om 16.00 is het Junior Dance tijd! Speciaal voor alle kids gaan de Dj’s “The Okkenbrookse Feest Chicks” knallen!  Dus trek je dansschoenen aan en ga lekker los op de beat! 
Voor alle kids die willen feesten! The OFC's on the move!! be there!!

Tijd: Zondag, 16.00 uur

Jaarlijkse revue met afsluiting..

 

Zoals vorig jaar ook een revue. De revue spelers zijn hol en dol en staan weer te popelen om de buhne op te gaan. Wederom hebben we een gezellige afsluiting met: Ties en Roy! Met een gezellige gitaar muziek en vlotte mee zing nummers sluiten we de vrijdag avond samen af...