Quizzen in de tent!

 

Gezelligheid, een biertje in de hand en hilarische vragen! Wat wil je nog meer? Misschien een hapje eten? Ook daar hebben we aangedacht. Op zaterdagmiddag om 17.00 uur vormt de feesttent het decor voor de Pubquiz! Tussen de quizvragen door, wordt je honger gestild en je dorst gelest. Meedoen? Geef je groep, die maximaal uit zes leden mag bestaan, op bij Jolanda Hoornenborg voor 28 juni, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0570-551019. De kosten per persoon bedragen 10.00 euro, maar daar staat een spectaculaire hoofdprijs en poedelprijs tegenover!

Locatie: Feesttent - Tijd: zaterdag, 17.00 uur

Alive en Livin Room

 

ALIVE | een coverband uit Holten. we zetten ons altijd voor de volle 100% in om het publiek een gezellige avond te bezorgen met behulp van muziek uit alle tijden denkbaar met een hoog feest gehalte.

LIVIN ROOM | Een semie-akoestische coverband, uit het mooie achterhoek, die zich onderscheidt van de standaard coverbands. Naast hun ludieke concept steken ze de nummers, uit hun brede repertoire, geheel in een eigen jasje of maken ze er leuke medleys van.

Locatie: Feesttent – Tijd: zaterdagavond, ± 21.00 uur

Tentdienst en brunch

 

Het Okkenbrooksfeest begint op zondagochtend om 10.00 uur met een tentdienst. Om 11.00 uur staat er een uitgebreide brunch voor u klaar. Kosten volwassenen 6.00 euro

Locatie: Feesttent - Tijd: zondag, 10.00 uur

Een optocht ‘van hier tot ginder’!

 

De 56e editie van het Okkenbrooksfeest! Die verdient toch een prachtige lange bonte stoet vol pracht en praal?! Dus, twijfel niet: bedenk een thema, versier een wagen, versier een fiets of versier jezelf en doe mee aan de optocht! Praalwagens, loopgroepen…alles is welkom! Feest om aan mee te doen én om naar te kijken.


Startlocatie: Feestterrein - Tijd: zaterdag, 10.00 uur opstellen en 10.30 uur vertrek optocht.

Opgeven activiteiten

 

Wil je je opgeven voor één van de activiteiten, geef je dan op via:

   
Email. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feest voor de kids

 

Kinderen kunnen zich simpelweg niet vervelen tijdens het Okkenbrooksfeest. On-mo-ge-lijk! Er zijn zoveel leuke (gratis) activiteiten. Wat dacht je van lasergamen, graffiti spuiten, een ritje in de draai- of zweefmolen, spelen in de zandbak , springen in het springkussen, spelen met grote legoblokken of geschminkt worden? Keuze zat!

Locatie: Feestterrein – Tijd: zaterdag en zondag