Hemels Feestje 2017

Het Hemels Feestje komt er weer aan! Dat we in Okkenbroek van een feestje houden laten we opnieuw zien! De 3de editie gaat van start met inmiddels een van de bekendste feestjes in Okkenbroek. We laten jullie kennis maken met de bands voor ons Hemels Feestje op donderdag 25 mei. Graag stellen we jullie voor aan deze knappe mannen van Fools Gold & Tricklebolt!


Fools Gold is een pop/rock coverband. De persoonlijke smaak van ieder bandlid druipt van de setlist af. Laat je verrassen door de verrassende en meeslepende nummers!


Tricklebolt heeft 5 stoere bandleden en maken Engelstalige no-nonsense rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Brainbox.


Zoals elk jaar staan de biertjes goed koud en is er catering van Party Service Holten en de welbekende Griekse Olijf. Ook dit jaar zijn de leuke spelletjes voor de kids weer aanwezig! Kom je kleren vies maken in de zandbak van Unicom, klim op de leuke speelblokken en spring een gat in de lucht op het springkussen!

Jullie weten waar en hoe laat jullie er moeten zijn? Nee? 

Hemelvaartsdag donderdag 25 mei trappen we af om 15.00 uur in de Bargeboer Weide (Koerselmansweg) in ons pittoreske Okkenbroek! De toegang is zoals ieder jaar gewoon weer gratis!

Deel op social media:

Submit to FacebookSubmit to Twitter